Пратеник на полумесеца

Американската журналистка Леонора Андерсън се качва, заедно с петгодишния си син, във влака за Болоня, без да подозира, че животът им ще се промени безвъзвратно. Завинаги. Адът над главите им отприщва един човек - страховитият Асад ал Сахра, най-ценното оръжие на иракска терористична организация. Черпейки сили от гнева и омразата, той посвещава живота си на отмъщението.

В безмилостна надпревара с времето инспектор от италианската полиция, профайлър с български произход и капитан от НАТО обединяват усилия, за да разкрият извършителите на серия смъртоносни атентати. Но понякога, за да разберем настоящето, трябва да се потопим в миналото.

Миналото може да се превърне в камшик за душата - дори да не ги виждаме, раните са там. Загниващи и незарастващи. Чакат. Но един ден нещо се случва, животът бърка право в тях и те кара да си спомниш горчивата болка. Онази, която те е накарала да пазиш смъртта в душата си и да посееш още смърт. Която е замъглила погледа ти. Но именно тя може да се окаже и средството, с което да излекуваш раните на миналото.

Цитат от "Пратеник на Полумесеца"

pratenik-polumeseca

Ревю от Hrisilandia.com:

„Пратеник на полумесеца“ от Йоана Вълчева е увлекателна, интригуваща и емоционална история, която комбинира романтика и съспенс, нежност и високи дози адреналин. Умело написана от перото на автор, който вече има няколко романа зад гърба си, книгата впечатлява с разнообразие от образи, с динамичен и напрегнат сюжет и силни послания.

Промоционални пакети: