Съвест - Йоана Вълчева

Цена: 14.90 лв

В един престъпен свят, където не можеш да разчиташ на никого, няма място за разкаяние. Но една закъсняла съвест се пробужда и подтиква Катя Суворова да загърби работата си на снайперист. За шефа й обаче не съществува отказ и той изпраща по петите й най-добрия си наемник.

В миг на смъртна опасност последният човек, от когото очаква помощ, й подава ръка и двамата се впускат в бягство, пълно с опасности. Преследвани от разгневен мафиот и криещи се от полицията, те ще се опитат да намерят изход с цената на всичко.

Заинтригуващ роман, представящ престъпността от различна гледна точка. Героите в него разказват за обстоятелствата, които ги превръщат от обикновени хора в убийци. И вече нищо не е същото…

Ревю от My Life – блог за книги: „“Съвест“ е една гонитба през Москва, през Санкт Петербург, шпионаж, арести, плануване на тайни мисии и страх, че във всеки един момент мафията и предателите сред специалните служби ще се доберат до бегълците, решили, че дори да се наложи да лежат в затвора, все пак ще бъдат свободни, ще започнат наново, ще преоткрият себе си. И не само желанието им да се спасят от черния свят на убийства, измами и наркотици ги подтикват, но и новооткритото помежду им чувство, което дълго време и двамата не осъзнават.“ Прочети цялото ревю ТУК

Ревю от Colours of Life bg.: „“Съвест“ – необикновен криминален роман, който се чете на един дъх. […] Това е силата на Любовта, готова да пробуди гузната Съвест на човек, вършил лоши дела в миналото си, пробуждайки у него жаждата за нов шанс и нов живот.“ Прочети цялото ревю ТУК

Ревю от Reader Wizard: „Нека първо започна с това колко съм изненадана от таланта на авторката. Много ми харесва стилът й на писане и изобщо ми хареса как е написана книгата като цяло. […] Действието в романа се развива много бързо, без излишни описания.“ Прочети цялото ревю ТУК

Отзиви на читатели:

  • Здравей, Йоана! Вчера започнах да чета "Съвест" и днес вече я приключих.Това е най-бързо прочетената от мен книга.Още от самото начало ме грабна и просто не можех да спра, всеки изминал ред, всяка изминала глава ме заинтригуваше повече и повече. Хареса ми това че действията се развиват на момента, веднага, има едно плавно преминаване от едно към друго действие. Също така ми направи впечатление това, че няма излишни описания и разтягане на обяснения, всичко е казано кратко точно и най-вече ясно,което е страхотно тъй като в някой романи това понякога леко ме напряга, но в "Съвест" се радвам,че не е така. Книгата е уникална, просто ме остави без думи. Изключително много се радвам, че твоята книга е едно попълнение в моята библиотека! С нетърпение очаквам и следващия ти роман! Сигурна съм че ще пожъне същия успех! На теб също ти пожелавам успехи и да продължаваш да пишеш завладяващи романи и да радваш читателите!

  • Здравейте, Йоана! Искам да Ви споделя нещо. Вчера дъщеря ми получи книгата и беше заинтригувана от резюмето. Явно Вашата книга ще е ключът, който ще отключи любовта към книгите на дъщеря ми. Почти е прочела книгата, а доста години се опитвах да създам интерес. Благодаря от сърце!

  • Току що прочетох епилога 🙂 романът е фантастичен!
    Много е увлекателен ... действията се развиват толкова бързо едно след друго и така се унасяш от историята, че ти се иска да я прочетеш на един дъх.

  • Днес изчетох "Съвест". Ще ми се да споделя впечатленията си. На първо място, изчетох книгата " на един дъх". Грабна ме от самото начало. Сюжетът е интересен, действието се развива бързо. Честно казано ...очаквах, че авторът ще е наблегнал на дълги и скучни описания на природа, сгради и душевни терзания на героите, но с приятна изненада установих, че това не е така. С 2 думи: "Съвест" ми хареса много, с нетърпение очаквам следващите произведения.

  • Започнах я като непознато ястие, с което в началото трябва много да внимаваш. Попрочетох няколко страници в началото и ми дойде апетита. И така неусетно ме погълна историята, че дойде развръзката, книгата свърши и уж утолих глада си, а стоях, очаквайки да изскочат още и още части.

  • Изключително увлекателен роман . Действието се развива много динамично и те държи в напрежение до края . Чете се на един дъх . Щастлива съм , че притежавам книгата и то надписана лично за мен !