Какво да прочетеш през февруари?

Здравейте, читатели! С вас от дълго време не сме се виждали, затова сега ще ви честитя новата година. Пожелавам ви здраве, щастие, любов и … More Какво да прочетеш през февруари? »

Какво да прочетеш през ноември?

Здравейте, читатели! Вече есента тече в пълна сила и какво друго ни остава, освен да седим с чаша топла напитка и хубава книга? Този … More Какво да прочетеш през ноември? »

Какво научих от Стивън Кинг за писането?

Напоследък чувам от все повече хора, че искат да се занимават професионално с писане. Подтиква ги любовта към книгите, умението да се изразяват добре, … More Какво научих от Стивън Кинг за писането? »

Какво да прочетеш през октомври?

Привет! Не мога да повярвам, че мина толкова бързо цял един месец, откакто се срещнахме за първи път в този блог! Както сигурно се … More Какво да прочетеш през октомври? »

Любими цитати от „Повелител на сенките“

Какво друго, освен чувства, ни остава след като прочетем една книга? Отговорът е - любимите ни цитати. Този път статията ми ще бъде на … More Любими цитати от „Повелител на сенките“ »

Какво да прочетеш през септември?

Привет! Голямо удоволствие е за мен, че ще се срещаме вече и тук, благодарение на прекрасната Йоана Вълчева! Днес статията ще бъде на тема … More Какво да прочетеш през септември? »

7 интересни факта, които научих от проучванията за книгите си

При създаването на трилъри и криминални романи се сблъскваш с хиляди подробности, които трябва да провериш и с които трябва да се запознаеш, за … More 7 интересни факта, които научих от проучванията за книгите си »

Как да изградим запомнящ се главен герой?

Като автори прекарваме доста време в създаването на нашия главен герой. Измисляме му/й име, решаваме къде ще живее, какво и кого ще обича, от … More Как да изградим запомнящ се главен герой? »